“Voor het onderhouden van al onze computers heb ik met Jeroen een vast contract afgesproken. Hij weet alle ins en outs, lost alles snel op zodat onze organisatie door kan werken.”

  1. Hop, directeur stichting Media Rakkers, Amsterdam

Voor referentie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 06 - 43 58 79 54.

 

“Ik vind het belangrijk om iemand aan huis te hebben die ik vertrouw  en  die kundig is. Jeroen is beide: daarom huur ik hem in.”

  1. Delver, directeur stichting De Kinderconsument, Sint Pancras

Voor referentie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

“Jeroen is een vriendelijke en oplossingsgerichte hulp, dat is wat wij nodig hadden!”

dhr. P Delver, 85 jaar, Heiloo

 

“Hij is altijd bereid om mee te denken. Je voelt je als klant nooit dom. Jeroen lost alles voor ons op.”

  1. Groenenberg, 80 jaar, Heiloo

 

“Over het onderhoud van mijn etage hoef ik me geen zorgen te maken. Elk half jaar vraag ik Jeroen te komen klussen zodat het huis er goed uit blijft zien.”

Nick Ho Sam Sooi, Amstelveen

 

“Storingen horen bij techniek, als klant wil ik er geen last van hebben en mijn laptop gewoon door kunnen blijven gebruiken. Jeroen zorgt daarvoor.”

  1. Bullinga,  freelancer, Langedijk

Voor referentie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

"Prima uitleg, dacht mee en prettig persoon"

Klant, Alkmaar

 

"Sympatieke man accuraat en goed"

Klant, Zaandam

 

"Was een aardige gozer en had het snel werkend Super blij mee!!"

Klant, Den Helder

 

"Deze man wel luistert wat probleem was en duidelijk wel verstand had van wat hij doet, ook positief om te zien dat voor afgaand mededeling kreeg hoe laat deze hier zou zijn."

Klant, Alkmaar

 

"Snel en duidelijk. Zeer behulpzaam en vriendelijk

Klant, Amsterdam

 

"Vriendelijke jongen die Jeroen, kundig duidelijke uitleg en netjes eventjes vooraf gebeld. Helemaal top!"

Klant, Zaandam

 

"Voor Jeroen was het een fluitje van een cent een vriendelijke man,kon goed de dingen uitleggen,goed verwoorden.voor mij was het erg leerzaam.toppie de man moet zo door gaan.een tevreden klant ben ik voor nu."

Klant, Den-Helder